Asset 17 Asset 16

Anleggsgartner

Mer enn 40 års erfaring innen utforming av grøntanlegg og vedlikehold av alle typer utearealer. Gode referanser fra større og mindre prosjekter for offentlige og private kunder.


Grunnarbeid

Grunnarbeid

Vi har tilpasset utstyr og utfører utgraving og fundamentering, fylling inntil murer, opparbeidelse av gårdsplasser, drenering og etablering av grøntområder på større og mindre områder.


Beplantning

Beplantning

God beplantning krever planlegging og kunnskap. Vi beplanter med busker, trær og blomster tilpasset ulike uterom og utarbeider områder med blomstring til ulike tider av året.


Murer/trapper

Murer og trapper

Vi har spesiell god kompetanse og erfaring i å bygge murer og trapper i ulike naturstein- eller betongprodukter. Se våre referanseprosjekter i bildegalleriet for å se mulige løsninger.


Steinbelegg

Steinbelegg

I alt fra oppkjørsler til parkeringsplasser og sitteplasser er det vanlig å bruke belegg av granitt, skifer eller betongstein. Vi legger i ulike farger og kombinasjoner avhengig av smak og bruksområde. Grus kan også være et alternativ og spennende i ulike kombinasjoner med stein.


Ferdigplen

Ferdigplen

Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Vi legger raskt og effektivt ferdigplen i villahager, parker og på idrettsplasser. Andre uteområder som barnehager og skoler, veiskråninger, hus- og hyttetak og områder utsatt for erosjon er også steder hvor ferdigplen kan benyttes med stort hell.


Snøbrøyting/strøing

Snøbrøyting/strøing

Vårt vintervedlikehold inkluderer snøbrøyting, strøing, bortkjøring av snø og ved behov også skraping. Vi har lang erfaring med vintervedlikehold og sørger for at dette blir gjort forsvarlig.

Velg kvalitet og bruk fagfolk. Vi hjelper deg gjerne.

Ole Ludvig Akre
E-post oleludvig@oleludvigakre.no
Tlf 917 05 455
Sentralt godkjentMester med mesterbrev

Trepleie

Topp utdannede og erfarne arborister med fokus på sikkerhet og kvalitet i alle ledd. Gode referanser fra Bærum kommune og andre private aktører.


Trepleie

Trepleie

Trepleie omfatter stell av trær som f.eks. kronetynning, fjerning av døde grener og sikring av trær. Det handler om både kosmetiske og sikkerhetsmessige inngrep. En arborist skal ha kunnskap om treets biologi og reaksjonsmekanismer for å kunne beskjære på fagmessig måte.
Våre dyktige arborister er utdannet i England og Tyskland.


Trefelling

Trefelling

Våre sertifiserte arborister anvender moderne treklatringsteknikker til å felle trær på en sikker og effektivt måte. Er det for risikabelt å klatre i treet, bruker vi også lift. Vi har ansvars- og skadeforsikring.


Flishugging

Flishugging

Vi har tilpasset utstyr og kan flishugge grener og stokker opp til 20 cm i diameter. Flis er en ressurs som kan brukes som dekkmateriale, jordforbedring eller biobrensel.


Stubbefresing

Stubbefresing

Fjerning av stubber i alle størrelser utføres med minimal påvirkning på terrenget rundt. Fresing ned til 30 cm dybde er mulig.


Konsultasjon

Konsultasjon

Som sertifiserte arborister med lang erfaring kan vi tilby undersøkelser og inspeksjoner av trær.

Velg kvalitet og bruk fagfolk. Vi hjelper deg gjerne.

Toby Read
E-post toby@oleludvigakre.no
Tlf 415 314 80
ISA CA ArboristNorsk trepleieforumISA Member

Grønn lidenskap

Vi har yrkesstolthet og brenner for faget. Vår brede erfaring er kundens trygghet.

Om oss

Vi er et lite anleggsgartnerfirma med 5-10 ansatte med mer enn 40 års erfaring innen utforming og bygging av grøntanlegg.

Ole Ludvig Akre AS

Vårt fokus er å levere et kvalitetsprodukt, og for oss er fornøyde kunder vår beste markedsføring. Derfor bestreber vi oss på å gi personlig og god oppfølging underveis i våre prosjekter.

Historien

startet i 1974 da en ung student skrapte sammen noen kroner og kjøpte sin første traktor. Den største drømmen var å kjøpe gård og bli bonde. Studiene ble finansiert gjennom snøbrøyting i nabolaget og sommerjobb for et anleggsgartnerfirma. Interessen for det grønne faget ble lagt og bondedrømmen fortrengt, og i 1974 ble et nytt anleggsgartnerfirma registrert i Bærum – først som enkeltmannsforetak og senere på 1980-tallet som Ole Ludvig Akre AS.  Firmaet har siden vokst og utvidet sin kompetanse ved å knytte til seg trepleiere, og idag er vi en gjeng med svært kompetente anleggsgartnere og arborister som tilbyr det meste av tjenester innen grøntfaget.

Godt håndverk

Vi har kunnskapen. Vår fagkunnskap og kompetanse er kundens trygghet.

Kontakt

Adresse: Lommedalsveien 276,
1350 Lommedalen

Anleggsgartner

Ole Ludvig Akre
Tlf: 917 05 455
Mail: oleludvig@oleludvigakre.no

Trepleie

Toby Read
Tlf: 415 314 80
Mail: toby@oleludvigakre.no